Stiri Cupa României Masculin

Radu Voinescu va juca pentru BCM U Pitești

Radu Voinescu va juca pentru BCM U Pitești

Radu Voinescu a ajuns la o înțelegere cu BCM U Pitești. 

Baschetbalistul în vârstă de 20 de ani a terminat stagiunea 2019/2020, întreruptă prematur din cauza pandemiei de COVID-19, la CS Dinamo Știința, unde a fost antrenat de actualul tehnician al clubului piteștean, Tudor Costescu. 

Voinescu a jucat în prima parte a stagiunii precedente pentru CSA Steaua, unde a adunat medii statistice de 2.1 puncte, 0.6 pase decisive și 0.5 recuperări pentru un indice de 1.3 la eficiență în aproximativ 8 minute pe partidă. 

De-a lungul carierei sale profesioniste, jucătorul format de ACS Magic Champions și 4Sports București a mai trecut și pe la CSM Phoenix Galați. 

În acest moment, lotul lui BCM U Pitești arată în felul următor: Gary Talton, Mladen Jeremic, Goran Gajovic, Tony Bishop Jr., Nikola Jevtovic, Tudor Gheorghe, Rareș Uță, Bogdan Popa, Mihai Căprărescu, Mihai Măciucă, Lucian Chirof, Dragoș Axinte și Radu Voinescu. 

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Nu-i rau
    După Măciucă cred ca el va fi a 2 a opțiune pentru u23. Oricum, cred că Pitestiul are un mare minus prin faptul că nu si au adus al 6 lea jucător străin, toate echipele importante au in lot 6 jucători străini.

    cu 3 ani în urmă (27.08.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii