Stiri Cupa României Masculin

Rolland Torok: „La apărare cred că ar trebui să mai lucrăm”

Rolland Torok: „La apărare cred că ar trebui să mai lucrăm”

În debutul în Cupa României, CSU Sibiu a trecut, scor 111 la 89, de CSM Târgu Jiu, echipă cu mari probleme de efectiv din cauza cazurilor de Covid-19. 

Prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului sibian, Rolland Torok, autor a 2 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, a tras concluziile după primul meci oficial disputat în stagiunea 2020/2021. 

Primul meci după o lungă perioadă de timp, așa că toată lumea a fost foarte dornică să joace un meci oficial, fapt care s-a văzut și pe tabelă. În atac toată lumea a luat aruncările corecte, în schimb la apărare cred că ar trebui să mai lucrăm...am luat prea multe puncte de la Târgu Jiu, pe care doresc să îi felicit pe această cale. Sper să avem ocazia să revedem meciul și să analizăm greșelile noastre din apărare și să le corectăm pentru că urmează două meciuri foarte importante. 

La finalul declarației, fostul internațional român a vorbit despre absența suporterilor din Sala Transilvania și modul în care acest lucru îi afectează pe jucători. 

Anul trecut sala a fost plină și suporterii ne-au susținut, iar acum jucăm fără suporteri...deci este foarte greu.

Jucătorii noi încă nu simt această vibrație, acest ajutor pe care pot să ni-l dea fanii noștrii, dar mă bucur că s-a găsit o metodă online...am văzut câteva fețe cunoscute pe ecran și pe această cale doresc să le mulțumesc că sunt alături de noi indiferent de condiții. 

*foto: facebook CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii