Stiri Cupa României Masculin

Sabin Cîrstoveanu și Christian Chițu au semnat cu CSA Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
29.09.2018

cirstoveanu chitu steaua

CSA Steaua București și-a întărit rotația de U23 pentru sezonul viitor cu doi dintre cei mai buni jucători ai campioanei masculine de U20, CS Agronomia București. Astfel, Sabin Cîrstoveanu și Christian Chițu au semnat cu echipa Armatei, după cum anunță pe facebook cei de la Agronomia.  

Cîrstoveanu a fost MVP-ul turneului final de la U20, după ce a reușit să înscrie 32 de puncte în meciul decisivi împotriva celor de la Știința București. Chițu a reușit la rândul său 12 puncte în meciul cu Știința, dar și 8 puncte și 8 recuperări cu CN Aurel Vlaicu și 15 puncte cu 7 recuperări contra celor de la CSO Voluntari, în cadrul aceluiași turneu. Mai mult, cei doi au fost în lotul echipei U20 conduse de Mihai Silvășan care a jucat în această vară la EuroBasket divizia A, unde România a ocupat locul 24 din tot atâtea participante.

Cîrstoveanu și Chițu vor reprezenta soluții pentru Sasha Ocokoljic în ceea ce privește românii U23 necesari pentru primele 20 de minute de joc. Cei doi îi vor avea concurenți pe Radu Vîrnă și Victor Alin Petrache.

Din lotul CSA Steaua mai fac parte Andrei Mandache, Ante Delas, Nikola Malesevic, Zarko Djuric, Skylar Spencer, Aleksandar Vlahovic, Ante Gospic și Vlad Negoițescu.

*foto: facebook FRB

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii