Stiri Cupa României Masculin

Season high pentru Pavel Marinov și Jason Boone în victoria contra Politehnicii Iași

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
22.01.2018

steaua pavel marinov jason boone

CSM Steaua Eximbank a reușit o nouă victorie, de această dată în deplasare la Galați în compania lui Poli Iași, scor 94-69.

Meciul a avut un început echilibrat, în care moldovenii s-au ținut aproape de oaspeți. Steliștii au reușit totuși să se desprindă, iar la sfârșitul primului sfert aveau un avantaj de 10 puncte. În cel de-al doilea act, gazdele au încercat în continuare să reducă din handicap, lucru pe care l-au și reușit, iar înainte de pauza mare erau la -5. La revenirea de la vestiare, ieșenii nu au mai putut ține pasul, iar steliștii au început să se desprindă considerabil și aveau un avantaj de 14 puncte înaintea ultimului act. În ultimul sfert, oaspeții au stabilit soarta meciului și Toijala și-a permis să-i introducă în teren și pe juniorii Petrache și Diculescu. Astfel, CSM Steaua câștigă meciul contra celor de la Politehnica Iași, scor 94-69.

Pavel Marinov a fost omul meciului pentru steliști, care a reușit și un season high la puncte marcate. Bulgarul și-a trecut în cont 24 de puncte, 3 recuperări și 6 pase decisive, toate pentru un indice al eficienței de +24. Marinov a marcat 6/11 de 2 puncte(55%), 1/3 de 3 puncte(33%) și 9/11 de la linia de libere(82%).

În cele 15 etape de până acum, bulgarul a strâns medii de 11.1 puncte, 3.2 recuperări și 3.7 pase decisive pe meci.

Jason Boone și-a trecut și el în cont un season high la puncte marcate. Americanul a încheiat meciul cu 18 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +17. Pivotul a marcat 5/6 de 2 puncte(83%), 1/1 de 3 puncte(100%) și 5/7 de la linia de libere(71%).

În cele 15 etape disputate până acum, Boone a adunat medii de 8.3 puncte, 5.1 recuperări și 0.6 pase decisive pe meci.

Liderul ieșenilor, Sinisa Cvetanovic, a reușit și el un season high, reușind un double double. Extrema a totalizat 13 puncte, 10 recuperări și o pasă decisivă, toate pentru o cotă a eficienței de +22. Sârbul a marcat 3/5 de două puncte(60%) și 7/8 de la linia de fault(88%).

În cele 10 etape de când joacă în LNBM, Cvetanovic a adunat medii de 5.5 puncte, 3.9 recuperări și 0.5 pase decisive.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii