Stiri Cupa României Masculin

Season-high pentru Pavle Reljic în înfrângerea cu SCM U Craiova

David Istrate

David Istrate
14.01.2018

pavle reljic

BC Timba Timișoara a ajuns la cea de-a 6-a înfrângere consecutivă în campionat, după ce a pierdut acasă cu SCM U Craiova, scor 101-74. Prin urmare, echipa lui Reljic, cu 2 victorii și 11 înfrângeri se clasează pe poziția a 10-a, în clasamentul LNBM.

Cel mai bun jucător al gazdelor în acest meci a fost Pavle Reljic care a înscris 33 de puncte, pentru un indice de +29 la eficiență. Jucătorul de 24 de ani a avut 80% din interiorul semicercului (4/5), 67% de la distanță (6/9) și 88% de la linia de pedeapsă (7/8). Reljic a mai adăugat la statistici 3 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții. De asemenea, în 40 de minute petrecute pe parchet, fundașul ”urșilor” a obținut 7 faulturi însă a și comis și 6 turnovers.

Baschetbalistul născut în Serbia este unul din extratransferurile realizate de BC Timba Timișoara în acest sezon. Prin urmare, el a jucat în 7 meciuri pentru clubul bănățean, fiind liderul echipei la puncte marcate. Reljic are medii stagionale de 19 puncte/meci, 3.1 recuperări/meci și 2.3 pase decisive/meci.

Înainte de duelul cu SCM U Craiova, cea mai bună prestație a lui Pavle Reljic a fost în partida pierdută la limită cu BCM U Pitești, scor 82-77. Atunci, fundașul galben-negrilor a reușit 24 de puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive.

De amintit este faptul că Reljic este pentru a doua oară la BC Timba Timișoara, după ce el a mai îmbracat echipamentul ”urșilor” în sezonul 2014-2015. De asemenea, în anul următor Pavel a jucat 10 partide pentru rivala din oraș, BC SCM Timișoara.

*foto: facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii