Stiri Cupa României Masculin

Sherwood Brown, double-double de efect în victoria cu CSO Voluntari

Sherwood Brown, double-double de efect în victoria cu CSO Voluntari

SCM Timișoara a trecut de CSO Voluntari la capătul unui meci nerecomandat cardiacilor

Sherwood Brown a fost cel mai eficient jucător de pe teren cu un indice de 38 de unități în dreptul eficienței. Baschetbalistul american a jucat toate cele 40 de minute, nu a pierdut nicio minge și a strâns 24 de puncte (56% la două puncte - 5/9, 75% la trei puncte - 3/4 și 83% la libere - 5/6), 15 recuperări și 3 pase decisive

În topul celor mai eficienți jucători de pe parchet, baschetbalistul lui SCM Timișoara a fost secondat de Anthony Hickey. Conducătorul de joc al lui CSO Voluntari a terminat partida cu un indice de 28 la eficiență, datorat celor 22 de puncte, 8 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții. 

Din tabăra echipei câștigătoare s-au mai remarcat Igor Mijajlovic cu 17 puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive, Nikola Gajic cu 13 puncte și un indice de +32 la categoria +/-, dar și internaționalul român Mirel Dragoste, autor a 11 puncte și 4 pase decisive. 

Cupa României continuă astăzi, 11 noiembrie. SCM Timișoara va da piept cu CSM Târgu Jiu, echipă cu mari probleme de efectiv din cauza cazurilor de Covid-19, de la ora 16:00, , în timp ce CSO Voluntari va juca cu echipa gazdă, CSU Sibiu, de la ora 19:30. 

*foto: facebook SCM Timișoara Baschet - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii