Stiri Cupa României Masculin

Skylar Spencer a reușit un monster double-double în ultima partidă

David Istrate

David Istrate
17.03.2019

În cursul zilei de ieri, au avut loc toate cele trei meciuri ale etapei a 7-a din Grupa Galbenă. CSO Voluntari a câștigat derby-ul cu CS Știința Dinamo București, CSM Phoenix CSU Galați s-a descurcat fără probleme în fața lui CSM Mediaș și CSA Steaua București a învins-o pe ABC Athletic Constanța.

Vicecampioana României avea mare nevoie de o victorie pentru a păstra șanse importante de calificare în playoff-ul Ligii Naționale. Trupa lui Sașa Ocokoljic s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a dominat de la început până la final, câștigând cu scorul de 82-48.

Cel mai bun jucător al Stelei a fost pivotul Skylar Spencer, care a terminat partida cu 12 puncte, 15 recuperări, 4 capace, 3 pase decisive și 3 intercepții. Baschetbalistul american a avut 62% la aruncările din acțiune (5/8) și 33% la linia de libere (2/6). În plus, Spencer a fost cel mai eficient jucător din echipa sa, având un indice de +26.

În același timp, alți 4 jucători au reușit să înscrie minim 10 puncte în această partidă. Zarko Djuric a fost principalul marcator al Stelei în disputa cu ABC Athletic Constanța, acesta adunând 17 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive. Extrema sârbă a fost urmată de veteranul Andrei Mandache, sportiv ce a contabilizat 16 puncte, 5 pase decisive și 2 recuperări. Ultimii doi jucători ce au înscris peste 10 puncte sunt Uros Lucic (15 puncte) și Ante Delas (12 puncte, 6 pase decisive, 5 recuperări).

În acest moment, CSA Steaua București își consolidează poziția pe podiumul Grupei Galbene, ajungând la 12 puncte. În același timp, formația din Capitală mai are la dispoziție 3 etape pentru a ajunge pe unul din primele două locuri. Până la finalul sezonului regulat, CSA Steaua București le va mai întâlni pe CSM Mediaș, pe CSO Voluntari și pe CS Știința Dinamo București.

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii