Stiri Cupa României Masculin

Smaranda Iliescu: "Chiar şi cu un arbitraj potrivnic noi am câştigat lejer"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
30.09.2012

După succesul de vineri, repurtat în faţa bucureştenilor de la CSM, CSŞ Giurgiu a mai făcut o nouă victimă. Este vorba de "U" Mobitelco BT Cluj-Napoca, grupare pe care a învins-o cu scorul de 72-66. Datorită acestei victorii, echipa condusă de Chris Terrell a furnizat surpriza Cupei României avansând în faza sferturilor de finală.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru, Smaranda Iliescu a acuzat arbitrajul de care a avut parte echipa sa, la turneul de la Dobroeşti.

Ce am păţit noi vineri, nu cred că a fost o surpriză plăcută. Un asemenea arbitaj, potrivnic, nu am văzut în viaţa mea. A fluierat Grigoraş peste Fabiana, ceva de nedescris. Uita să fluiere când era situaţie de fault, nu ne fluiera nimic. La un momentat, ea în sfertul 4 a zis <<nici nu mai ştiu ce să fac>>. Una peste alta avem o echipă bunicică. Ce avem foarte bun şi va fi o surpriză plăcută, este apărarea. Avem o apărare extrem de mobilă. Asta ne-a scos în momentele când CSM s-a depăratat la 7 puncte. Am revenit pentru că ne-am apărat foarte bine. Avem un jucător care evoluează pe 4-5, plus Vlaicu care a jucat foarte bine, dar mă rog să mă credeţi că americanul e foarte solid şi sârbul de la CSM a încercat să treacă prin el şi tot nouă ne-a dat fault. Ce să vă zic, am fost discreditaţi, au încercat şi în meciul de sâmbătă, dar au văzut că nu le merge şi au fluierat normal. Nouă nu ne-au dat nici măcar 5%, absolut nimic. Dar nu aveam nevoie să ne dea nimic. Fabiana este adversarul nostru, din câte văd. Şi anul trecut ne-a arbitrat în meciul de pe teren propriu, cu CSM Bucureşti şi a tras pentru bucureşteni. Putem spune că a fost vorba de o revanşă, însă subliniez: chiar şi cu un arbitraj potrivnic noi am câştigat lejer. Oricum e urât, ca şi un arbitru internaţional, să facă ceea ce face. Eu mă întreb de ce?

Preşedintele giurgiuvenilor spune că sportivii sunt extrem de concentraţi chiar dacă în ultima zi va întâlni pe Dinamo Bucureşti.

Băieţii sunt concentraţi înaintea meciului cu Dinamo, pentru că atunci când am fost la necaz, când eram măcinaţi de necaz şi de durere, Dinamo a făcut circ cu noi. Ştiau că nu aveam nici antrenor, nici jucători şi s-a purtat urât cu noi. Ne-au bătut la 20 de puncte, dar acum băieţii sunt extrem de mobilizaţi, nu se vor relaxa.

Oficialul echipe de la malul Dunării a mai adăugat faptul că echipa are unele probleme financiare, sportivii înţeleg situaţia şi continuă să se antreneze.

Pe hârtie ar trebui să avem un buget de 400.000 de euro, mă credeţi că în momentul de faţă bugetul este 0 ? Adică eu m-am împrumutat pentru salarii, pentru că pe mine m-a afectat fantastic retragerea consiliului local. Băieţii ştiu că sunt probleme, însă au venit, au semnat şi înţeleg situaţia. Băieţii sunt de admirat, abia au primit un salar. E ceva de suflet aici, la Giurgiu. Nici nu au pus problema de ce nu şi-au primit salariile. Sperăm să fie mai bine în viitor. La un oraş de 50.000 mii de locuitori, că restul sunt plecaţi afară, am reuşit să învingem o echipă dintr-un oraş de peste 300.000 de mii. Eu nu cred că "U" nu a fost interesat de joc, refuz să cred. Nu îşi permit o înfrângere pentru că orice înfrângere este un lucru negativ.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii