Stiri Cupa României Masculin

Stefan Andrejevic este din nou jucătorul lui CSM Târgu Jiu

Stefan Andrejevic este din nou jucătorul lui CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu se întărește înaintea următorului turneu din LNBM. Gorjenii l-au transferat pe Stefan Andrejevic, jucător ce a evoluat și în sezonul trecut la echipa din sud-vestul țării.

Pivotul din Serbia are o înălțime de 2.09 metri și a jucat la Târgu Jiu în stagiunea 2019-2020. În cinci partide din grupa valorică B a Ligii Naționale, Andrejevic a strâns medii de 18.2 puncte, 3.8 recuperări și o pasă decisivă pe meci.

Între 2017 și 2019, puternicul jucător a fost componentul celor de la Basketball Club Batumi, o formație din SuperLiga Georgiei. În vârstă de 27 de ani, acesta a mai evoluat de-a lungul carierei pentru KK Spartak Subotica, Beovuk 72 Beograd, Torlak și Plana, toate din Serbia.

Antrenorul Claudiu Alionescu îl are la dispoziție la antrenamente pe Andrejevic încă de astăzi, informează site-ul csmtargujiu.ro. Baschetbalistul ar putea juca astfel la turneul din LNBM care se desfășoară în Sala Sporturilor din Târgu Jiu în perioada 22-23 decembrie.

*Foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii