Stiri Cupa României Masculin

Stefan Nikolic: „Pentru mine România este a doua casă”

Stefan Nikolic: „Pentru mine România este a doua casă”

Stefan Nikolic a revenit în Liga Națională de Baschet Masculin și a semnat pentru sezonul competițional 2019/2020 cu CSM Mediaș. Sportivul sârb în vârstă de 32 de ani nu este străin de baschetul românesc, după ce a petrecut trei sezoane la Energia Târgu Jiu iar în sezonul 2017/2018 a cucerit titlul național alături de CSM CSU Oradea.

La reunirea lotului medieșean, Stefan Nikolic a oferit primele declarații și a argumentat decizia sa de a evolua pe Târnava Mare:

„Mediașul revine încet și își dorește să facă un pas înainte înainte de sezonul trecut. Și-au manifestat un interes ridicat față de mine și după ce am discutat cu antrenorul Mihai Popa am decis să vin aici. Pentru mine România este a doua casă, pentru că sunt căsătorit cu o româncă, mă simt ca acasă și de accea am decis să vin aici. ”

Întrebat despre cum vede viitorul sezon din România, conducătorul de joc a spus:

„Este greu de spus, anul trecut a fost o competiție diferită, cu patru grupe, acum sunt doar două. Mă aștept să fie un campionat mai puternic decât anul trecut. Sunt 16 echipe în total, primele opt sunt cu adevărat puternice, celelalte opt par a fi echipe bune și cred că va fi mai dificil decât anul trecut.”

Fratele lui Stefan, Niksa Nikolic, a evoluat timp de două sezoane la Mediaș iar cu acesta a avut prima discuție după ce a primit oferta de formația de pe Târnava Mare:

„Mi-a spus lucruri frumoase despre Mediaș. Are amintiri plăcute de aici. A fost prima persoană cu care am vorbit despre oraș, despre oamenii de aici. Mi-a spus numai lucruri frumoase despre tot.”

Stefan Nikolic a vorbit și despre faptul că va fi din nou coleg cu Nikola Siladji, la fel ca în partea secundă a sezonului precedent:

„Am jucat cu Siladji, nu tot sezonul, el a venit în ianuarie. Ne-am completat bine pe teren și cred că va fi un avantaj pentru noi, că deja ne cunoaștem. Cred totuși că alături de toți ceilalți, de Titus Nicoară, de Octavian Popa Calotă, vom face o echipă bună și vom juca un baschet bun. ”

În final, Nikolic a expus obiectivele pe care le are pentru acest sezon competițional:

„Să zicem că pentru prima parte a campionatului îmi propun să terminăm în primele patru echipe, să ne calificăm în faza a doua, între cele mai bune 12 echipe și de acolo sezonul va deveni mai complicat. Dar deocamdată mă rezum la atât.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii