Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt s-a întors în SUA

Stephen Holt s-a întors în SUA

Stephen Holt, noul jucător al lui CSM Oradea, s-a întors în Statele Unitele ale Americii. 

Conform site-ului oficial al clubului bihorean, baschetbalistul a anunțat că a intervenit o problemă familiară urgentă și că trebuie să părăsească teritoriul României. 

 

Stephen Holt s-a întors de urgență în State din cauza unei probleme în familie. Sperăm ca lucrurile să se rezolve în bine cât de repede, iar noi îl așteptăm cu brațele deschise să se întoarcă.

Posted by CSM Oradea on Saturday, September 5, 2020

În cazul în care Holt își va rezolva probleme și va reveni pe teritoriul României, acesta ar urma să petreacă alte 14 zile în carantină. 

Sezonul competițional 2020/21 la baschet masculin va începe în luna octombrie, prima competiție care se va desfășura va fi Cupa României.

Referitor la FIBA Europe Cup, competiția în care formația bihoreană este angrenată, conducerea FIBA a hotărât faptul că faza grupelor va demara abia la începutul anului 2021. 

*foto: facebook CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    Cum ar fi dacă...
    ... nu se mai întoarce? Aș spune că-s șanse bune în sensul ăsta. Și mai apoi Oradea o să aducă un alt jucător. Sau readucă, mai exact...

    cu 3 ani în urmă (06.09.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii