Stiri Cupa României Masculin

Stephen Holt va reveni pe teritoriul României

Stephen Holt va reveni pe teritoriul României

Stephen Holt va reveni curând pe teritoriul României.

Baschetbalistul lui CSM Oradea a fost nevoit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii din cauza unor probleme de natură personală. 

Din păcate motivele pentru care acesta a părăsit teritoriul țării au fost extrem de serioase, tatăl său s-a stins din viață, după ce în ultimii doi ani și jumătate din viață s-a luptat cu cancerul. 

Clubul bihorean a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook faptul că Holt se va întoarce în curând pe teritoriul României.

 

🇷🇸 Încheiem turneul de pregătire din Serbia, după 4 zile de antrenamente în Belgrade și 2 meciuri împotriva celor de la...

Posted by CSM Oradea on Saturday, September 26, 2020

Totuși, dacă luăm în calcul faptul că acesta va urma să petreacă alte 14 zile în carantină, șansele ca baschetbalistul american să poată fi folosit de Cristian Achim la primul turneu al Cupei României sunt destul de mici. 

Reamintim că stagiunea 2020/2021 va debuta în România pe data de 17 octombrie. Prima competiție va fi Cupa României, competiție la startul căreia se vor alinia 13 echipe.

CSM Oradea face parte din Grupa B alături de CSA Steaua, SCM Craiova și Athletic Constanța.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii