Stiri Cupa României Masculin

SURSE. Cezar Stănescu, la SCM U Craiova

Ionuț Greere

Ionuț Greere
31.08.2015

În seara zilei de luni, la antrenamentul echipei SCM Universitatea Craiova a fost prezent și Cezar Stănescu, ultima dată la BCM U Pitești. Conform surselor noastre, Stănescu va fi cel de al 12-lea jucător din lotul craiovenilor, urmând să semneze zilele acestea un acord cu formația din Bănie.

În sezonul 2013-2014 a evoluat la Farul Constanța unde a avut medii de 13.5 puncte, 2.8 recuperări, 4 pase decisive, pentru un indice de eficență de 7.2 la eficiență. Cel mai bun meci al său avea să fie împotriva viitoarei sale echipe, BCM U Pitești, 34 puncte, într-un joc pierdut de marinari cu scorul de 57-97. În sezonul următor a ajuns la un acord cu piteștenii, iar în cele 21 de partide disputate a avut medii de 0.5 puncte, 0.4 recuperări și 0.4 pase decisve, la o media de 5 minute și 40 secunde jucate.

În vârstă de 27 de ani, Stănescu evoluează pe poziția 2, iar în cariera sa a mai jucat pentru Dinamo București, Steaua București, CSU Asesoft Ploiești, CSS Giurgiu și CSM București.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii