Stiri Cupa României Masculin

Surse: Jonathan Person, pe făraș la BCM U Pitești?

Eduard Popa

Eduard Popa
13.12.2018

person bcm u pitesti

Aducerea lui Jahii Carson la BCM U Pitești nu va rămâne fără alte urmări în lot. Astfel, mai multe surse apropiate clubului spun că oficialii argeșeni au în vedere să renunțe la Jonathan Person, odată ce Carson se va adapta în România și va deveni un jucător de bază la echipa din Trivale.

Jonathan Person a ajuns în sezonul precedent la Pitești de la BC Mureș, imediat după ce echipa s-a retras din competiție. Internaționalul suedez și-a continuat cariera în Trivale și în acest sezon. Din păcate însă, atât în stagiunea precedentă cât și în acest sezon Person a fost accidentat și a ratat destul de multe meciuri.

În acest sezon internaționalul suedez a jucat în numai 7 meciuri, cu medii de 8,7 puncte, 2,3 pase decisive și 1,4 recuperări, în puțin peste 17 minute pe întâlnire. Mai mult, Person a ratat și ultimele două partide, cu U-BT Cluj și CSU Sibiu.

Rămâne de văzut când și dacă vor renunța argeșenii la internaționalul suedez.

*foto: facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Surse
    Ati mai avut niste surse cu Barro in vara, neadevarate. Eu nu cred ca e momentul bun in care sa se renunte la el pentru ca Bishop e accidentat. As vedea schimbarea doar daca Person e accidentat (nu a jucat ultimele meciuri). Sper sa nu fie cazul.

    cu 5 ani în urmă (13.12.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii