Stiri Cupa României Masculin

Surse. Porter Troupe își continuă cariera în Finlanda la Helsinki Seagulls

Surse. Porter Troupe își continuă cariera în Finlanda la Helsinki Seagulls

Porter Troupe își continuă cariera profesionistă chiar dacă a ajuns la vârsta de 37 de ani. Baschetbalistul originar din New York va juca în stagiunea 2020/2021 la Helsinki Seagulls, după cum informează surse apropiate site-ului nostru.

Unul dintre cei mai longevivi jucători străini din LNBM pleacă din țara noastră după ce în ultimele trei sezoane a jucat pentru BCM U Pitești și SCM U Craiova. Troupe a ajuns în România în 2008 la Energia Târgu Jiu. El a mai avut o scurtă aventură la Steaua și a depășit borna celor 200 de partide jucate în Liga Națională.

În afara României, Porter Troupe a mai evoluat pentru APOEL Nicosia, BM Slam Stal Ostrow și Lietkabelis.

În sezonul 2019/2020 alături de SCM U Craiova, Troupe a bifat 19 meciuri în campionat și a avut medii statistice de 14.4 puncte, 3.9 pase decisive și 3.6 recuperări pentru un indice al eficienței de 11.8 unități.

La Helsinki Seagulls, Troupe va fi coleg cu doi veterani care au cochetat cu naționala Finlandei, Shawn Huff și Antti Kanervo. Tot la gruparea nordică va evolua și Mambi Diawarra, jucător trecut în stagiunea trecută pe la CSM Miercurea Ciuc.

foto: sportpictures.eu/ Sportul Doljean

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii