Stiri Cupa României Masculin

Surse. Vlad Negoițescu ajunge la CSM Galați

Eduard Popa

Eduard Popa
16.08.2019

Surse. Vlad Negoițescu ajunge la CSM Galați

După ce CSM Galați a anunțat că jucătorii din lotul de U20 vor continua în sezonul viitor, iar totalbaschet a prezentat că Vlad Corpodean va continua la moldoveni, site-ul nostru vă prezintă și primul transfer al verii făcut de trupa de pe Dunăre: jucătorul în vârstă de 28 de ani Vlad Negoițescu.

După ce și-a început cariera la CSU Asesoft Ploiești, alături de care a fost multiplu campion al României, și a trecut un sezon pe la SCM U Craiova, „Nego” a jucat în ultimele trei sezoane la CSM Steaua. El a adunat 103 meciuri în tricoul „militarilor” și a jucat în două finale LNBM, în 2017 și 2018.

Negoițescu a fost unul dintre ultimii supraviețuitori ai echipei care a jucat finala LNBM în 2017/2018, după despărțirea dintre CSM București și CSA Steaua. Vlad a jucat în stagiunea precedentă în 27 de partide pentru Steaua, cu medii de 1,8 puncte și 1,3 recuperări pe meci.

CSM Galați va juca în sezonul viitor în Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică B.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii