Stiri Cupa României Masculin

Szaszgaspar Barnabas: „Astăzi nu pot să merg liniștit acasă pentru că simt că nu am dat totul”

Bogdan Isailă, Mara Mihăilescu

Bogdan Isailă, Mara Mihăilescu
09.05.2018

BCM U Pitești a pierdut meciul 3 al seriei cu CSM CSU Oradea, scor 83-70. Formația din Trivale a irosit avantajul obținut în primul meci de la Oradea. La conferința de presă, antrenorul Szaszgaspar Barnabas a vorbit despre această înfrângere și despre ceea ce a condus la acest rezultat:

„În primul rând vreau să-mi cer scuze în numele jucătorilor pentru atitudinea pe care au arătat-o la începutul meciului. Am intrat foarte molae în meci. E playoff, nu avem voie să avem această apatie, mai ales că jucăm în fața Oradiei, echipă care pune presiune, după cum am simțit pe pielea noastră. Sunt împăcați cu ideea că Oradea a fost mai bună astăzi, dar trebuie să murim pe teren. Defensiva vine din dorință, din atitudine. Trebuie să dai totul pe teren și atunci stângem mâinile, iar echipa mai bună câștigă. Din păcate azi am rămas datori. Sper, am vorbit și cu băieții la vestiar, să ne trezim și mai avem o șansă pe care trebuie să o folosim. După am clădit la Oradea în primul meci și în prima repriză din al doilea, din păcate, nu am mai ținut ritmul. Cu Oradea este greu, dacă lăsîm armele jos ei ne pedepsesc. Au impus un ritm înalt și astăzi și au meritat victoria.

Am zis de când am venit că problema cea mai mare la această echipă este inconstanță în jocuri. La prima vedere mi se pare o lipsă de atitudine, o lipsă de răutate pe teren. Că joci 30, 10 sau 1 minut trebuie să mori pe teren. Să ne ajutăm unii pe alții, așa cum ne-am dovedit pe alocuri. Cred că în primul meci din playoff am câștigat pentru că am fost echipă timp de 40 de minute. Este o problemă pe care sper să putem să o rezolvăm până vineri.

În baschet totul este posibil. Trebuie să ne luptăm de la mic la mare. Toți greșim. Și eu îmi asum toate greșelile, dar dacă ne luptăm, să luptăm toți. Să murim pe teren și apoi mergem acasă liniștiți că ne-am făcut treaba. Astăzi nu pot să merg liniștit acasă pentru că simt că nu am dat totul. Se putea, dar atitudinea a lăsat de dorit.”

Meciul 4 dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea se joacă vineri, 11 mai, cu începere de la ora 20:00.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    din nou cam multa
    barbologie. Sa fim onesti, Oradea are un lot superior Pitestiului, plus o rutina la nivel inalti in LNBM pt mai multi dintre jucatorii de baza. Meciul 4 al seriei probabil va fi mult mai strans decat cel de azi dar totusi cred ca trebuie sa se intample o minune, o zi ff proasta a Oradei, pt ca seria sa mearga in meci decisiv. Mizez pe un 3-1.

    cu 5 ani în urmă (09.05.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii