Stiri Cupa României Masculin

Theodosios Paralikas: „Sunt sigur că fetele noastre vor da totul ca să câştigăm primul meci din play-off”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
21.03.2015

Cel de-al doilea joc dintre Phoenix U şi CSM Târgovişte va avea loc duminică, de la ora 17.00, în sala Polivalentă Dunărea din Galaţi. Fără Gabriela Cursaru şi Beatrice Alaiba, accidentate, echipa gălăţeană a pierdut greu în fieful campioanelor.

Acum în faţa propriilor suporteri, fetele pregătite de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu vor să mai realizeze o premieră şi să obţină prima victorie din faza play-off. „Suntem satisfăcuţi de modul în care am jucat dar nu şi de rezultatul final. Cum am spus şi înainte de meci, dacă nu pierdeam multe mingi, am fi avut o şansă mare să stăm aproape de CSM Târgovişte şi am fi avut şansa să câştigăm meciul. Din păcate am făcut o mulţime de greşeli, în special în ultimul sfert şi Târgovişte este o echipă care a ştiut să profite de aceste greşeli. Pentru meciul de duminică va trebui să fim mai agresivi în apărare, să nu facem multe greşeli şi să atacăm coşul la fiecare ocazie. Sunt sigur că fetele noastre vor da tot ce pot ca să câştigăm primul nostru meci în play-off”, a declarat antrenorul echipei gălăţene Theodosios Paralikas.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii