Stiri Cupa României Masculin

Theodosios Paralikas: „Va fi un turneu greu, ne lipsesc trei jucătoare cheie, dar vom lupta din răsputeri să terminăm sezonul cât mai sus posibil”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
26.03.2015

Sala Katy Szabo din Sf. Gheorghe va găzdui de vineri şi până duminică turneul play-off pentru locurile 5-8 din LNBF cu participarea echipelor: CSBT Alexandria, BCM Tymes Timişoara, Phoenix U Galaţi şi Olimpia CSU Braşov.

„Va fi un turneu greu. Aş fi preferat să jucăm într-o serie „cel mai bun din trei”, dar din moment ce asta nu se poate, vom încerca să dăm tot ce-i mai bun în acest turneu. Nu vom fi la capacitatea maximă la Sf. Gheorghe din moment ce ne lipsesc trei jucătoare cheie în acest sezon foarte bun pentru noi (Cursaru, James şi Alaiba). Dar vom lupta din inimile şi cu toate puterile noastre pentru a obţine cele mai bune rezultate şi să terminăm sezonul cât mai sus posibil. Nu va fi uşor dar vom lupta...”, a declarat antrenorul echipei gălăţene Theodosios Paralikas.

Echipa gălăţeană va juca astfel: cu BCM Tymes Timişoara (vineri), cu Olimpia CSU Braşov (sâmbătă), cu CSBT Alexandria (duminică).

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii