Stiri Cupa României Masculin

Theodosios Paralikas: „Vom încerca să dăm tot ce e mai bun împotriva campioanelor”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
18.03.2015

Theodosios Paralikas

Phoenix U Galați a izbutit în premieră o calificare în play-off-ul LNBF. Misiunea fetelor pregătite de Theodosios Paralikas şi Cătălin Ştefănescu pare imposibilă contra celor de la CSM Târgoviște, campioanele naţionale en-titre. Însă, cu toate acestea, atmosfera în lotul echipei din oraşul de la Dunăre este foarte bună, toată lumea este realistă, vrea să rămână cu picioarele pe pământ şi să nu comită multe greşeli pentru a avea o şansă cât de mică.

„Suntem foarte mulţumiţi să fim în play-off pentru prima dată în scurta noastră istorie. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun împotriva campioanelor de anul trecut. CSM Târgovişte este o echipă care pune multă presiune pe minge şi care încearcă să provoace multe greşeli din partea adversarului pentru a putea să-şi facă jocul mai uşor. Dacă noi nu vom face multe greşeli avem şansa să fim competitive şi să le dăm bătăi de cap pentru a ne bate”, a declarat pentru Total Baschet, antrenorul de la Phoenix U Galaţi, Theodosios Paralikas.

*foto: Dragoș Saca

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii