Stiri Cupa României Masculin

Theodosis Paralikas: „Sper ca fanii să înțeleagă acest moment și să ne susțină”

Theodosis Paralikas: „Sper ca fanii să înțeleagă acest moment și să ne susțină”

Sâmbătă, 16 noiembrie, va avea loc debutul etapei cu numărul 6 a Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2019-2020.Partida le va pune față în față pe BCM U Pitești și CSU Sibiu, două dintre echipele cu cele mai multe probleme în acest start de sezon, prime venind și după demiterea antrenorului Florin Nini.

Astfel, într-o conferință de presă ce a avut loc în cadrul clubului, Theodosis Paralikas, cel ce le-a fost antrenor secund piteștenilor în primele 5 etape și, în prezent, cel care va asigura interimatul până la numirea unui nou technician, a prefațat această partidă, vorbind și despre situația general a echipei:

„Înainte de toate, aș vrea să vorbesc despre antrenorul care a plecat, Florin Nini. Vreau să îi mulțumesc pentru faptul că m-a adus aici să ajut echipa pentru a-și atinge obiectivele. Din păcate, lucrurile nu au funcționat așa cum am plănuit, astfel că el a trebuit să plece. Este o parte din viața antrenorilor. S-a dorit un șoc pentru echipă și pentru toată lumea. Problema este că nu suntem într-o situație bună acum, am pierdut ultimele meciuri, dar vom încerca să ne redresăm, să câștigăm următoarele dueluri și să fim mai buni de la zi la zi.

Meciul de sâmbătă este unul foarte dificil, dar trebuie să spunem că nici Sibiul nu trece printr-o perioadă bună și asta din cauza accidentărilor, care, din păcate, ne dau bătăi de cap și nouă. Vom încerca să dăm tot ce e mai bun, am muncit mult săptămâna aceasta, dar problema este că încă avem jucători care nu pot face antrenamente. Dacă ei vor fi apți de joc, cred că vom face un meci foarte bun. Eu sper să ne bucurăm la final. Tot ce pot schimba într-un timp atât de scurt este atitudinea jucătorilor. Vom continua munca și filozofia pe care Florin (n.r. Florin Nini) le-a insuflat de la începutul sezonului. Sperăm ca jucătorii să reacționeze bine, să poată evolua la capacitate maximă și să ne bucurăm de un rezultat bun. Bineînțeles că voi face câteva mici schimbări cu scopul de a fi mai ofensivi în meciul de sâmbătă. Sper ca fanii să înțeleagă acest moment și să ne susțină, e un meci foarte important pentru noi, pentru jucători. Ei ne oferă energie pozitivă, vrem să ne simțim ca acasă și sărbătorim împreună victoria.”

Brigada de arbitri ce va oficia întâlnirea este alcătuită din Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti și Sorin Drugău.Partida va avea loc în Sala Sporturilor Trivale din Pitești, începând cu orele 17:00, putând fi urmărită și în direct pe Digi Sport 4 și Look Sport TV.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii