Stiri Cupa României Masculin

Titus Nicoară: „Orice echipă poate prinde o zi foarte bună și să elimine o favorită”

Titus Nicoară: „Orice echipă poate prinde o zi foarte bună și să elimine o favorită”

CSA Steaua București întâlnește SCM U Craiova în sferturile de finală ale Cupei României. Despre acest joc din cadrul Final 8-ul de la Cluj-Napoca a vorbit pentru site-ul nostru Titus Nicoară.

Fostul internațional român are încredere că echipa lui poate fi surpriza plăcută a turneului. Titus se așteaptă la un prim meci dificil în fața Craiovei dar nu consideră că cele două înfrângeri din acest sezon în fața oltenilor vor cântări în meciul din cupă:

„Mergem să ne jucăm șansa și, de ce nu, să fim surpriza plăcută a turneului. Cu siguranță va fi un meci greu având în vedere valoarea adversarului. Sunt o echipă  constantă care practică un joc colectiv de calitate. Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa conteze ce s-a întâmplat in precedentele meciuri.


Echipele nu au timp de ajustări prea multe. Fiecare meci este ca o finală și trebuie să fi gata din primul minut.”


Titus Nicoară cataloghează Cupa României drept o competiție în care pot apărea surprize iar favoritele de pe hârtie pot fi învinse relativ mai ușor decât în campionat:

„În general este o competiție a surprizelor. Orice echipă poate prinde o zi foarte bună și să elimine o favorită. În playoff este mai greu să produci 3 surprize.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii