Stiri Cupa României Masculin

Toni Alexe, Cristian Achim și Will Franklin, în Hall of Fame-ul CSM CSU Oradea

Toni Alexe, Cristian Achim și Will Franklin, în Hall of Fame-ul CSM CSU Oradea

CSM CSU Oradea și-a prezentat echipa vineri, 13 septembrie, la Filarmonica de Stat Oradea, în prezența a 250 dintre cei mai norocoși fani. Evenimentul a avut parte și de o surpriză frumoasă pentru trei dintre cele mai importante nume ale echipei bihorene.

Astfel, CSM CSU Oradea a lansat Hall of Fame-ul clubului bihorean, acolo unde au fost introduși legenda Toni Alexe, fostul căpitan al Oradiei, americanul Will Franklin și antrenorul Cristian Achim. Dacă pentru Alexe a vorbit soția lui iar Franklin a oferit o declarație pe internet, ultimul nu a știut că va primi această distincție.

Astfel, Cristi Achim a fost invitat să urce pe scenă, unde a oferit un discurs plin de emoție, după zece ani de când a fost numit antrenor al clubului CSM CSU Oradea.

Evenimentul a durat aproape o oră și s-a terminat apoi cu prezentarea lotului și cu un discurs al căpitanului Bobe Nicolescu, cel care a mărturisit că este îndrăgostit de Oradea și că ar dori să rămână în oraș măcar cât antrenorul său. Vezi video aici

CSM CSU Oradea va începe oficial noul sezon într-un duel din primul tur preliminar al Basketball Champions League, ediția 2019/2020. Advesarul Oradiei va fi campioana Ungariei, Falco Szombathely. Meciul se va juca la Arena Antonio Alexe vineri, 20 septembrie, de la ora 19:00.

*foto: Roby Boros/ facebook CSM CSU Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • oradea.bball :

    Frumos
    Un eveniment frumos si foarte bine organizat, sa nu uitam desigur ca este o premiera in baschetul din Romania. Sa speram ca increderea fanilor va fi rasplatita si pe teren printr-un parcurs baschetbalistic cat mai bun al nostru, echipa are un potential enorm. Sa fie baschet!

    cu 4 ani în urmă (16.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii