Stiri Cupa României Masculin

Toni Rotaru a suferit o intervenție chirurgicală

Toni Rotaru a suferit o intervenție chirurgicală

Toni Rotaru a fost supus unei intervenții chirurgicale la Clinica Regina Maria din Târgu Mureș.

Tânărul jucător al lui BC CSU Sibiu a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în cadrul meciului de Liga 1 dintre BC CSU Sibiu 2 și Rapid București. 

Conform paginii oficiale de Facebook a clubului sibian, Toni a trecut cu bine peste operație. 

Cu ocazia postării, coechipierii și-au arătat susținerea pentru sportivul în vârstă de 18 ani. 

 

🏀În weekend,Toni Rotaru a suferit o accidentare serioasă, în cadrul unui meci din Liga 1! 👨🏻‍⚕️El a fost transportat...

Posted by BC CSU Sibiu on Monday, February 15, 2021

Accidentarea lui Rotaru este una care poate avea repercusiuni asupra rotației gândite de Dan Fleșeriu. Toni devenise un om important în rotația ardelenilor, în special în contextul întinderii suferite în FIBA Europe Cup de Lucas Tohătan. El a bifat 12 apariții în actuala ediție de campionat și a adunat medii statistice de 2.8 puncte și 0.8 pase decisive pentru 2.8 la eficiență în aproximativ 10 minute petrecute pe parchet. 

De asemenea, accidentarea acestuia vine cu aproximativ trei săptămâni înainte de Final 8-ul Cupei României, competiție în care este obligatorie utilizarea unui jucător autohton sub 23 pe toată durata partidei. 

*foto: facebook Baschet Club Athletic Constanța

-------

Sărbătorim împreună 10 ani de Baschet.ro! Avem nevoie de sprijinul tău pentru a putea continua mediatizarea acestui fenomen. Fii alături de noi și investește în baschetul românesc prin intermediul platformei Patreon la această adresă: https://www.patreon.com/Baschet . Garantăm faptul că suma de bani acordată va fi investită sută la sută în baschetul românesc! Pentru mai multe detalii accesează acest link.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii