Stiri Cupa României Masculin

Tony Bishop, suspect că ar putea avea o accidentare gravă

Eduard Popa

Eduard Popa
14.12.2018

tony bishop accidentare

BCM U Pitești trece printr-un moment destul de dificil și are infirmeria plină la mijlocul primei faze a sezonului. Trei jucători din rotație, Tony Bishop, Iulian Orbeanu și Jonathan Person sunt accidentați.

Bishop are cea mai gravă dintre accidentări. Potrivit informațiilor totalbaschet, internaționalul panamez este suspect de ruptură a tendonului ahilian, ceea ce ar însemna că Tony ar putea rata o perioadă semnificativă de timp. Deocamdată, ce știm este că Bishop are piciorul în gips și se folosește de cârje pentru a merge. Nu există informații oficiale dinspre club cu privire la starea lui medicală.

tony bishop accidentare

În schimb, Iulian Orbeanu are numai un hematom. Asta în ciuda faptului că a fost purtat pe targă în afara terenului la ultimul meci din campionat, pierdut în fața celor de la CSU Sibiu. Cel mai probabil Orbeanu va strânge din dinți și va juca în meciul din Sala Constantin Jude, cu SCM Timișoara.

Totodată, rămâne de văzut dacă Jonathan Person va fi recuperat pentru meciul contra bănățenilor, după ce a lipsit în ultimele două etape, și dacă noua achiziție, Jahii Carson, va intra la joc contra „Leilor din Banat”. Potrivit surselor totalbaschet, Person este pe lista neagră la Pitești, dar ar putea să mai rămână la echipă, mai ales dacă verdictul crunt în cazul lui Bishop se adeverește.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii