Stiri Cupa României Masculin

Tudor Gheorghe continuă la BCM U Pitești

Tudor Gheorghe continuă la BCM U Pitești

Tudor Gheorghe și-a prelungit întelegerea cu BCM U Pitești. 

 

🥁 Tudor Gheorghe continuă alături de BCM U ❗️ 💜 În vârsta de 23 ani, el va parcurge al 3-lea sezon consecutiv în...

Posted by BCM U FC Argeș Pitești on Wednesday, July 1, 2020

Internaționalul român a petrecut ultimele trei sezoane în echipamentul echipei argeșene, însă stagiunea 2020/2021 va fi prima în care nu va beneficia de regula jucătorului român U23. 

În stagiunea precedentă, încheiată prematur din cauza pandemiei de COVID-19, acesta a adunat medii statistice de 4,1 puncte, 1,1 recuperări și 1,8 pase decisive în 15 minute petrecute în medie pe meci. Cea mai bună partidă a sa s-a înregistrat în înfrângerea echipei sale împotriva lui CSU Sibiu, când conducătorul de joc a adunat 6 puncte, 3 recuperări și 5 pase decisive pentru un indice de 9 unități la eficiență. 

Referitor la prelungirea contractului, acesta a declarat: 

Tuturor ne este dor de baschet. Sunt încântat că voi continua în familia BCM U și nerăbdător să începem treaba. Sper ca în acest sezon, alături de suporterii inimoși pe care îi avem, să obținem un loc în topul campionatului.

În afară de BCM U Pitești, Gheorghe a mai jucat în LNBM pentru U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara. 

Reamintim că echipa argeșeană a anunțat legitimarea lui Mladen Jeremic, dar și prelungirea contractelor cu Mihai Măciucă și Mihai Căprărescu.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii