Stiri Cupa României Masculin

Tudor Gheorghe rămâne jucătorul lui BCM U Pitești pentru încă un sezon

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
17.07.2019

Tudor Gheorghe rămâne jucătorul lui BCM U Pitești pentru încă un sezon

BCM U Pitești i-a prelungit contractul lui Tudor Gheorghe. Tânărul sportiv a jucat și în stagiunea 2018/2019 în Trivale, unde a bifat cel mai bun sezon al carierei.

În stagiunea precedentă, Tudor Gheorghe a jucat 32 de partide pentru Pitești. El a avut cifre statistice de 4.2 punct, 2.3 pase decisive și 1.3 recuperări în aproape 19 minute petrecute pe parchet. Pentru Tudor Gheorghe a fost al treilea sezon consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin în care a strâns cel puțin 30 de partide.

Tudor Gheorghe a debutat pe prima scenă a baschetului românesc pentru U BT Cluj-Napoca. În Liga Națională de Baschet Masculin, baschetbalistul originar din Brașov a mai jucat pentru SCM Timișoara. Gheorghe a fost component al echipei naționale U20 care a câștigat Campionatul European U20 Divizia B de Oradea din 2017.

BCM U Pitești l-a transferat în această vară pe Iuri Fraseniuc și i-a mai prelungit contractul lui Maksim Sturanovic.

3 comentarii la aceasta stire:
  • BCM U FC Argeș Pitești Renan :

    Era
    Normal sa rămână. Mă aștept la un sezon mai consistent din partea lui. Conteaza foarte mult minutele pe care le a jucat sezonul trecut. Cred că mai avem nevoie de un u23, pentru ca Maciuca cred ca i încă prea crud. Korniienko si Bailey nu vor continua. Să vedem cu ce i vom inlocui.

    cu 4 ani în urmă (17.07.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Bun
      Mi-a placut Gheorghe. Ne mai trebuie un U23 pe langa Maciuca (daca ramane).

      cu 4 ani în urmă (17.07.2019)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    T.Gheorghe
    Un jucator decent.Este o alegere buna facuta pt ambele tabere! Pitesti va avea un jucator ok pt regula u 23,iar jucatorul se va bucura de minute multe pe parchet!

    cu 4 ani în urmă (17.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii