Stiri Cupa României Masculin

Tudor Gîrbea continuă la CSO Voluntari

Tudor Gîrbea continuă la CSO Voluntari

CSO Voluntari a anunțat un alt nume care va face parte din lotul de jucători pentru sezonul 2020/2021. Tudor Gîrbea rămâne pentru încă sezon la formația ilfoveană, după ce în stagiunea precedentă a fost principalul jucător U23.

Tudor Gîrbea va împlini 22 de ani în luna octombrie a acestui an. El măsoară 1.97 metri, evoluează pe poziția 3 și va rămâne sub incidența regulii U23 și pentru sezonul 2020/2021 a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

În stagiunea precedentă, Gîrbea a jucat 19 partide pentru CSO Voluntari și a avut medii statistice de 4.1 puncte, 2.4 recuperări și 4.7 la eficienă. Pentru baschetbalistul român a fost al doilea sezon la gruparea ilfoveană, după ce în stagiunea 2018/2019 a jucat 28 de partide, cu medii statistice de 5.5 puncte, 3.8 recuperări, 1.6 pase decisive și  7.5 la eficiență.

În cariera sa, Tudor Gîrbea a mai evoluat la BC Mureș, CS Politehnica Iași și CSM Ploiești.

CSO Voluntari i-a mai anunțat până în acest moment la nivelul lotului de jucători pe Vlad Moldoveanu, Zarko Djuric, Dejan Borovnjak, Marcu Badiu și Dani Popescu.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii