Stiri Cupa României Masculin

Victorie pentru Porter Troupe la primul meci în Finlanda

Victorie pentru Porter Troupe la primul meci în Finlanda

Astăzi, 13 octombrie, a început campionatul național de baschet al Finlandei, ediția 2020-2021. Helsinki Seagulls, echipa la care activează Porter Troupe, a primit vizita lui Karhu Basket în prima etapă, reușind să se impună cu 84 la 82.

Gazdele au început foarte bine întâlnirea și, după primele zece minute, conduceau cu 21 la 13. Sfertul al doilea a fost ceva mai echilibrat, iar oaspeții au recuperat un sfert din diferența de opt puncte. După pauză, Karhu Basket a preluat controlul asupra partidei și a câștigat cel de-al treilea act la șase puncte, restabilind astfel egalitatea: 62-62.

Sfertul decisiv s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Totuși, cu cinci minute înainte de final, Helsinki Seagulls era condusă la patru puncte (72-76). În acel moment, Porter Troupe, care până atunci jucase doar zece minute, a fost introdus în teren. Fostul jucător al Craiovei și-a făcut imediat simțită prezența, reușind cinci puncte și o pasă decisivă, prin care echipa sa și-a egalat adversara.

Au urmat trei minute tensionate, însă ofensiva excelentă a lui Wayne Martin Jr. și multiplele ratări ale oaspeților au făcut ca Helsinki Seagulls să înceapă sezonul cu dreptul. Formația din capitala Finlandei a obținut prima victorie, după un succes la două puncte: 84-82.

Porter Troupe a adunat 13 puncte, o pasă decisivă și un indice de +12 la eficiență, în 15 minute jucate. De asemenea, sportivul american a avut 4/5 la aruncările din acțiune și 3/3 la libere.

De la Helsinki Seagulls s-au mai remarcat Kendale Mccullum (21 de puncte, 8 pase decisive, 4 recuperări, 2 intercepții) și Wayne Martin Jr. (20 de puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții). De partea cealaltă, cei mai buni jucători au fost Daniel Utomi (25 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție, un capac) și Brandon Spearman (20 de puncte, 2 pase decisive, un capac).

În următoarea etapă, Helsinki Seagulls se va deplasa pe terenul lui BC Nokia.

*foto: Mirela Oprea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii