Stiri Cupa României Masculin

Vladimir Arnautovic: "A fost cel mai slab meci al nostru de anul acesta"

Ioana Ardereanu (Timişoara)

Ioana Ardereanu (Timişoara)
06.04.2013

Asesoft Ploiești s-a aflat în această seară în fața celui de-al treilea eșec consecutiv în cadrul Cupei României, echipa prahoveană fiind absentă din Finala Mare pentru a treia oară consecutivă.

La finele partidei câștigate de gruparea clujeană cu scorul de 90 la 74, antrenorul ploieștean, Vladimir Arnautovic a fost prezent la conferința de presă, unde a detaliat jocul slab al elevilor săi.

Ce să vă spun? A fost cel mai slab meci al nostru de anul acesta. Poate a fost o presiune prea mare, dar cu 40% procentaj la aruncările de 2 puncte nu poți câștiga nici în fața celei mai slabe echipe din campionatul intern ca să nu mai vorbim de Final Four-ul României. Apărarea noastră nu a funcționat în niciun fel. La aruncările de 3 puncte am stat ceva mai bine, dar la cele din interiourul semicercului și la libere am stat dezastruos. Acolo am pierdut meciul. Nu a mers nimic în jocul nostru. În momentele în care am fost ceva mai concetrați, tot am făcut greșeli de neiartat sub panou, la libere și la aruncările de 3 puncte. S-a văzut clar că astăzi nu a fost ziua noastră și nu am fost deloc în mână.

În urma înfrângerii înregistrate, acesta a declarat că prioritar este în continuare campionatul, eșecul din această seară neînsemnănd o tragedie.

Viața merge înainte. În fond, nu este prima dată când nu intrăm în finala Cupei. Ne pregătim în continuare pentru paly-off. Nu are o prea mare importanță Cupa României, nu este o tragedie deci. Respectăm orice competiție, dar cum am mai zis anterior, acest turneu constă într-un singur meci în care dacă nu ești în mână, nu ai cum să obții victoria. Asta este! Cujul a fost mai bun și nu pot decât să îi felicit.

Acesta a conchis, recunoscând faptul că absența lui Robert Nyakundi s-a simțit în jocul prestat de echipa sa.

S-a simțit și lipsa lui Nyakundi din joc la aruncările de 2 puncte în special. Nu am putut miza pe el pentru că a fost accidentat, iar asta ne-a afectat și în apărare, unde s-a văzut că nu avem energia necesară pentru opri Clujul. Sper, însă că aceasta va fi refăcut până la începerea play-off-ului.

7 comentarii la aceasta stire:
  • haide u :

    Haide U
    Felicitari baietilor si succes in finala. Dupa bucuria oferita de fotbalisti prin victoria de la Astra, aceasta calificare in finala Cupei arata ca U nu moare si va dainui vesnic , si va fii mindria clujenilor.

    Haide U

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • BMF :

    Sunt acrii strugurii, Arnautovic!
    Bravo U, succes GMM in finala ! Hai Gazu' !!!

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș jozsefcsatho :

    Dejavu
    Parca asta ai mai spus odata cu BC Mures

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • altu med :

    penibil
    unde nu reusiti nu are importanta?mai bine nu ne scutiti cu prezenta?ce fel de antrenor esti tu cand la timeout te calareste maimuta(iacobescu)?penibil...

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    vrajeala
    Nu a fost cel mai slab meci al lor de anul acesta, e vrajeala, cauta justificari....asta le este forma din acest moment.
    I-am vazut live la noi la Giurgiu acum o saptamana, s-au chinuit rau sa ne bata, cu tripleta Stanescu-Tita-Burlacu in lot au pirdut la recuperari in fata unei echipe fara pivot pe parchet si au fost dominate la interior, I-a scos letonul cu aruncarile de 3.
    Asa si asta seara, au fost dominate la interior si cand nici nu au bagat de afara au pierdut....dar nu conteaza acest meci oricum...l-au jucat asa de antrenament pt playoff

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • man_08 :

    :)
    Cat de mult mi-as dori ca acest individ sa fie in silenzio stampa pe veci fata de presa, pentru ca atunci cand deschide gura, numai cretinatati spune pe gura. "Viata merge inainte. Nu are prea mare importanta Cupa Romaniei, nu e nici o tragedie deci" si alte cretinatati de declaratii de "profesionist" in decursul timpului. De ce te mai platesc stapanii tai daca nu pentru a castiga trofee si meciuri importante in cupele europene ? Sau te platesc cumva pentru a bate pe Dinamo si Ciuc ? Practic acest individ face mai mult rau baschetului romanesc decat sa ajute cu ceva la progresul baschetului. Ma intreb ce oare o crede elevii lui(cei care sunt cat de cat profesionisti, nu cei care bifeaza restaurantele si femeile din zona)... Iacobescu si Ghita il tin pe acest individ la echipa pentru ca stiu ca este atat de slab de inger incat nu comenteaza deloc in fata stapanilor, oricine are nevoie si de astfel de catei in jurul lor

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde
  • Aklete :

    :-)
    nu a fost cel mai slab meci, asta va e valoarea shi nu atzi avut ajutoarele pe teren:Ciulin shi Grigorash:-))))))))))

    cu 11 ani în urmă (06.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii