Stiri Cupa României Masculin

Zielona Gora trece de Parma Perm

Zielona Gora trece de Parma Perm

Zielona Gora a trecut de Parma Perm cu scorul de 85 la 79, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 11-a a ligii VTB. 

Kris Richard a jucat peste 32 de minute pentru gruparea poloneză și a contribuit cu 5 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive  și 3 intercepții pentru un indice la eficiență de 11 unități. 

Aceasta este a doua victorie consecutivă pentru Zielona Gora în VTB și este o victorie care duce gruparea antrenată de Zan Tabak pe locul 7 în puternica competiție europeană, cu un record de 5 victorii și 6 înfrângeri. 

Cel mai probabil, liderul la zi al primului eșalon polonez va rămâne pe teritoriul Rusiei, unde va întâlni pe data de 23 decembrie pe Avtodor Saratov (echipă la care evoluează fostul jucător al lui U-BT Cluj-Napoca Zeljko Sakic) în ultima partida din VTB a anului 2020. 

*foto: facebook Zastal Enea BC Zielona Gora

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii